Barnas Verdensdag på Sølvberget, Stavanger Kulturhus, 22.november 2014

Silje Sirnes Winje er programleder i NRK Super. Hun kommer til Kulturbiblioteket, 2. etasje, kl. 14.00–14.35 på lørdag og tar med seg sin gode venn Reiulf reinsdyr. Foto fra Sølvergets informasjon om arrangementet.

Silje Sirnes Winje er programleder i NRK Super. Hun kommer til Kulturbiblioteket, 2. etasje, kl. 14.00–14.35 på lørdag, og tar med seg sin gode venn Reiulf reinsdyr. Foto fra Sølvergets programsider.

Lørdag 22. november blir det internasjonal familiedag med yrende liv på hele Sølvberget. Workshops, dans, musikk og kulturuttrykk fra hele verden.

I år er også Stavangers skoler og barnehager invitert til å dekorere Sølvberget med frihetsflagg. Disse blir vist på utstillingen Barns tanker om frihet

30 skoleklasser, 13 barnehager og to internasjonale organisasjoner har laget hver sitt flagg . Barna har fått frie hender til å skape et flagg som skal vise hva de synes er viktig med frihet. Alle bidragene fra barnehagene kan ses på Barne- og ungdomsbiblioteket og skolenes bidrag henger i Sølvbergets foaje. Det trekkes en vinner blant barnehagebidragene og en fra skolene. Hvem de heldige vinnerne er blir opplyst fra scenen i Kulturbiblioteket i 2. etasje kl. 14.40 under Barnas Verdensdag.

Arrangører av Barnas Verdensdag er Sølvberget i samarbeid med etniske minoritetsorganisasjoner og FN-Sambandet Rogaland.

Arrangementet er initiert av Rikskonsertene og er en del av grunnlovsjublileet.

Les hele programmet her på Sølvberget Kulturhus og Internasjonalt Kulturnettverk sine sider.

Følg også med på Internasjonalt kulturnettverk på Facebook

Barnas Verdensdag, Lørdag 22.november kl. 11.00-16.00
Alle arrangementene er gratis.

Salg i fra internasjonalt matmarked.
Anbefalt for barn fra 3-12 år.