Jubileumsfeiring på Gosen skole i dag, 30 sept. kl. 17.00 – 19.00

Gosen skole i Stavanger inviterer til jubileumsfeiring.

På Gosen skoles nettsider kan vi lese:
Velkommen til jubileumsfeiring 30. september 17.00 – 19.00! Vi feirer Demokratijubileene og at Gosen skole er 40 år! På programet står korpsmusikk og kulturinnslag av Gosen-elever og gjester fra Nablus.

Ordfører Christine Sagen Helgø «avduker» jubileumslokket vi har fått laget, og åpner Norges første kumlokksamling. Det blir åpningskamp på kunstgrasbanen og anledning til å besøke skolens kunstsamling. Det hele avsluttes med frukt, grønt og kakebuffet. Åpent arrangement!

«Skolen er vel den aller viktigste arenaen for demokratiutvikling»

I Stavanger Aftendblad i dag, 30.09.2014, står det en artikkel om Gosen skole og jubileet, skrevet av Torhild F. Jacobsen. Dette er et intervju med skolens rektor Hilde Solberg som forteller om kunstprosjektet de har laget på skolens område med 50 ulike kumlokk med motiv fra hele Norge, bl.a. ett fra grunnlovsbygda Eidsvoll.

«Vi har valgt en spesiell vinkling på jubileet» foklarer hun i intervjuet. » I fjor feiret vi stemmerettsjubileum, i år er det grunnlovsjubileet og skolens 40 år som feires. Skolen er vel den aller viktigste arenaen for demokratiutvikling, derfor knytter vi disse tre jubileene sammen»