Hele Rogaland leser 2013 lanseres på Sølvberget i Stavanger 31. august

forside med tekst (2)Nå nærmer det seg endelig lanseringen av Hele Rogaland leser 2013! Førti tusen eksemplarer av årets bok skal deles ut til innbyggerne i fylket vårt.

Lanseringen skjer 31. august på Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus, kl. 11.00 med utdeling av bøker til publikum. Fylkesordfører Janne Johnsen skal åpne lanseringen.

Boken deles også ut på alle folkebibliotekene i Rogaland. Gå til ditt bibliotek å få boken!
Lørdag 31. august kl. 11.00

Årets bok heter Makt, ofre og idioter : en antologi om makt i Rogaland. Boken inngår i markeringen av stemmerettsjubileet og samler nyskrevne essays, noveller, dikt og reportasjer, samt tegneserier og illustrasjoner, fra en rekke bidragsytere som enten kommer fra – eller har base i – fylket vårt. Årets bok skal skape debatt og engasjement. Hvem har makt? Er det vits å engasjere seg? Eller er det like greit å være det grekerne kalte idiot, en som ikke bryr seg om politikk?

Les mer om boka og bidragsyterne i presentasjonen her

Hele Rogaland leser er et samarbeidsprosjekt mellom Rogaland fylkeskommune, LO Rogaland, Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus. Nasjonalbiblioteket og Sparebankstiftelsen SR-bank har bidratt med midler.

Sted: Sølvberget, Stavanger bibliotek og kulturhus
Tid: Lørdag 31. august kl. 11.00

Arrangementet er åpent for alle

Følg Hele Rogaland leser på Facebook her!